Menu Sluiten

EU

De Europese Unie, een initieel een goed plan, is gekaapt door antidemocratische lieden die niet ten dienste staan van de burgers in Europa.

 

 

Maatregelen en beleid genomen door de huidige #EU commissie zijn zeer ingrijpend & desastreus voor Europa.

Door die maatregelen zet de teloorgang van ons land zet zich momenteel in een snel tempo door,…

 

2020

Nederland en haar volk raakt haar zelfbeschikking & soevereiniteit in 2020 kwijt aan het antidemocratische gedrocht die de EU is verworden.

Dit is het gevolg van aanpassingen in onze grondwet, dit tegen de wil van de meerderheid van het Nederlandse volk uitgevoerd door politici die niet in het belang van Nederland en haar volk hebben gehandeld.

Massaal ‘nee’ tegen Europese grondwet | De Volkskrant

 

In een raadplegend referendum heeft het Nederlandse electoraat zich op 1 juni 2005 uitgesproken tegen een Europese grondwet.

Volgens de uitslag was 61,5 procent tegen en 38,5 procent vóór. De opkomst bij dit referendum was 63,3 procent.

 

 

Art 94 GW:

Binnen het Koninkrijk geldende wettelijke voorschriften vinden geen toepassing, indien deze toepassing niet verenigbaar is met een ieder verbindende bepalingen van verdragen en van besluiten v/ volkenrechtelijke organisaties.

https://www.denederlandsegrondwet.nl/

 

 

 

 

Voorstanders

De VVD, CDA, D66, PvdA, CU  spraken zich meteen na de top van 18 juni 2004 uit vóór de Europese Grondwet.

 

Tegenstanders

De kleinere partijen ter linker- en ter rechterzijde van het politieke spectrum (SP, de LPF, de ChristenUnie, de SGP en Geert Wilders) spraken zich meteen uit tegen de Europese Grondwet.

 

De regels en de uitwerking van het verdrag van Lissabon, waar de Nederlandse regering met geen woord over rept, staan haaks op onze soevereiniteit. Het verdrag zo zegt Caroline Stevens maakt het mogelijk om een EU-leger op te zetten, net zoals EUROGENDFOR die zijn losgelaten op de gele hesjes in Frankrijk, en nog meer verlies van onze eigen verdedigings- en speciale intelligentie groepen. Misschien is er daarom wel gewoon te weinig blauw op straat om alvast in te spelen op 2020…

 

Aanpassingen in onze grondwet die de soevereiniteit van ons land overdragen aan het antidemocratische, machtsbeluste Brussel.

 

 

 

Een politieke misdaad, artikel ..xxx19, waar forse straffen opstaan!

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=dR7iPEs1dN8&feature=youtu.be