Menu Sluiten

StemZeWeg

De verkiezingen zijn aanstaande!

Dit zijn niet zomaar #verkiezingen!

Aankomend verkiezingen zijn bepalend of wij een toekomst ingaan waarbij de dystopische wereld beschreven in #1984 verbleekt of dat wij weer het heft in eigen handen nemen en alle politici die NIET ons land dienen maar de corrupte fascistoïde #EU weg gaan stemmen?!

Kiest u voor rampspoed of voorspoed?

NEDERLAND STAAT AAN DE AFGROND DOOR DE COALITIE PARTIJEN DIE MIJN INZIENS HET BELEID VAN VREEMDE MOGENDHEDEN, DE EU COMMISSIE, UITVOEREN.

De hoofdoorzaak van de waanzin waar NEDERLAND in zit is de EU!

Het is dan ook hoognodig om Nederland te redden uit de klauwen van deze machtswellustelingen.

  • Terug naar de Gulden, de euro is een monetaire ramp.
  • Alle soevereiniteit terug naar Nederland.
  • Alle verdragen gemaakt door foute politici herzien.
  • De samenwerking met EU herzien, huidige EU commissie afzetten en berechten.
  • De EU weer dienstbaar maken zodat naties in Europa samen werken maar eigen identiteit behouden.
Lees het programma van de onderstaande partijen door en maak de 22ste een juiste keus.

PVV

Forum voor de Democratie

Belang Van Nederland

JA21

De VVD heeft hoogverraad gepleegd en samen met D66, het CDA, de ChristenUnie en de PvdA, het bewind van vreemde mogendheden uitgevoerd die ons land naar de afgrond hebben gebracht.

JE WILLENS EN WETENS COMMITTEREN AAN INTERNATIONALE VERDRAGEN DIE ONS LAND AAN DE AFGROND BRENGT STAAT GELIJK AAN HOOGVERRAAD.

DEZE POLITICI HOREN ZICH TE VERANTWOORDEN EN TE WORDEN BESTRAFT IN EEN TRIBUNAAL.


De vier opeenvolgende VVD-kabinetten, onder leiding van WEF puppet Rutte, hebben op alle vlakken een gigantische schade aangericht.

De Nederlandse samenleving en economie zijn door Rutte steeds verder naar de rand van de afgrond geduwd en staat momenteel aan de afgrond.

 

Rutte4 heeft bloed aan de handen en heeft ons land in groot gevaar gebracht!

De mijn inziens criminelen in de coalitie faciliteren nu van Nederlands belastinggeld een Amerikaanse proxy oorlog, WWIII is gaande en er hoeft weinig te gebeuren om een nucleaire escalatie te ontketenen.

 

Het wordt steeds meer mensen duidelijk dat het beleid van Rutte niet het welzijn van ons Nederland en volk, maar een heel ander doel dient.

We hebben de fascisten toendertijd verdreven maar ze hebben na de oorlog onze instituten en organisaties infiltreert en voeren nu via politici in Nederland het desastreuze beleid van de vreemde mogendheden uit.

De huidige politieke en zakelijke elite doen er alles om aan de macht te blijven en hebben onze rechtstaat en democratie gesloopt.

 

TRIAS POLITICA is onder de kabinetten RUTTE een stille dood gestorven.DE LIJST IS LANG !

 

Het fascistische Word Economic Forum, de Verenigde Naties en de verderfelijke lieden in de EU commissie maken de dienst uit in ons land.

De media spelen daarin een heel belangrijke rol, velen waren fout in de oorlog en waren daarna verboden.

Middels tactieken die Goebbels niet vreemd zijn wordt weer het foute manipulatieve spel gespeeld met als doel verdeeldheid te zaaien en ervoor zorgen dat u weer gaat stemmen op de zittende partijen én dat nieuwe partijen en andere ideeën worden gedemoniseerd en worden geweerd.

Grote kranten zijn in handen van enkele miljardairs. De NPO (NOS) is een staatsomroep verworden, u de belastingbetaler, jaarlijks bijna 1 miljard euro om u te foutief informeren en te vermaken. Al die mensen die daar werken willen dat, begrijpelijk, graag zo houden. Buiten Ongehoord Nederland, ontbreekt in de Nederlandse MSM een onafhankelijke nieuwsvoorziening.

De mainstream media verzwijgt het echte nieuws en berichten over onbelangrijk nieuws of verdraaien/verkleuren de feiten.

Daarom is een groot deel van het Nederlandse volk niet op de hoogte van wat er werkelijk speelt. Ook ‘stemwijzers’ misleiden door de beloftes van de partijen te vergelijken, terwijl het beleid van de afgelopen jaren een veel beter inzicht geeft.

 

Het echte nieuws = dat nieuws wat de overheid niet wil dat u te weten komt. Als mensen begrijpen wat er daadwerkelijk speelt zal de volkwoede naar deze foute politici die de naam volksvertegenwoordiger niet waard zijn enorm zijn.